3 koningentaart
Ingrediënten
-
80 g Solo Vloeibaar
-
1 eierdooier
-
1 zakje vanillesuiker
-
1 koffieboon
-
1 kroontje
-
2 bladerdeegbodems
-
150 g amandelpoeder
-
3 eieren
-
80 g poedersuiker voor het deeg
-
Poedersuiker voor het kroontje

80 g Solo Vloeibaar
Bereidingswijze
- Warm de oven voor op 180°
- Meng het amandelpoeder met de Solo, de eieren, de poedersuiker en de vanillesuiker tot een glad deeg.
- Verdeel deze bereiding over de ene bladerdeegbodem maar laat de randen vrij.
- Leg er de boon in.
- Leg er de andere bladerdeegbodem op en druk de randen goed aan.
- Smeer de bovenkant met de losgeklopte dooier in en trek met een vork streepjes.
- Schuif in de oven voor 25 à 30 minuten, tot de taart mooi goudgeel gebakken is.
- Leg het kroontje op de drie koningen taart, werk af met poedersuiker.
- Warm de oven voor op 180°
- Meng het amandelpoeder met de Solo, de eieren, de poedersuiker en de vanillesuiker tot een glad deeg.
- Verdeel deze bereiding over de ene bladerdeegbodem maar laat de randen vrij.
- Leg er de boon in.
- Leg er de andere bladerdeegbodem op en druk de randen goed aan.
- Smeer de bovenkant met de losgeklopte dooier in en trek met een vork streepjes.
- Schuif in de oven voor 25 à 30 minuten, tot de taart mooi goudgeel gebakken is.
- Leg het kroontje op de drie koningen taart, werk af met poedersuiker.
Reacties
Een reactie posten
Dankje voor je reactie, jou bericht word zo snel mogelijk goedgekeurd.