Bananen Brownies

Dit receptje zal je gaan adoreren. Het heeft zo een lekkere smaak en is lekker smeuig.
Het valt net tussen bananenbrood en chocoladebrownies. overheerlijk.
Na de bereiding kan je ze best  max 2 dagen bijhouden, achteraf begint de smaak te veranderen door de bananen die erin zitten. Dus best niet te lang bewaren.

Voor 12 brownies heb je 15 minuten voorbereiding en 20 minuten bereidingstijd.

  • 1/4 cup ongezouten boter
  • 115 gram witte chocolade
  • 2 Medium geplette bananen
  • 1/2 cup kristalsuiker
  • 1 ei
  • 1/4 koffielepel zout
  • 1 koffielepel vanillepoeder
  • 1 cup bloem
Verwarm de oven voor op 180 graden. Laat de boter smelten in de microgolfoven en de witte chocolade in ongeveer 30 seconden.
elke keer roeren tijdens het smelten
Roer de suiker erbij, de bananen, eieren,zout en de vanillepoeder tot het 1 geheel word.
voeg het dan in de bloem tot de ingrediƫnten volledig zijn samen gebonden.
Smeer de boter uit in een oven bestendige schotel, laat vullen met de ingredienten en laat 15 tot 20 minuten bakken.
Laat het helemaal afkoelen en dek ze af vooraleer in de koelkast te plaatsen.

smakelijk!





Reacties

Populaire posts