Glutenvrije Kokos/banaan pannekoekjes

Deze pannekoeken zijn glutenvrij, gezond en nog eens lekker ook. Dus wat zou je tegenhouden om deze te maken?

Wat heb je nodig?
  • 4 eieren
  • 1 goed rijpe banaan
  • 75gr kokosmeel
  • 300ml kokosmelk
  • 1th vanille
  • 1th kaneel
  • 50gr blauwe bessen (optioneel om erover te doen)
  • amandelschaafsel (ook optioneel)
  • kokosolie of boter om in te bakken
Bereiding

  • Prak de banaan fijn en meng deze met de eieren. Zeef het kokosmeel erboven en roer goed door.
  • Mix met de kokosmelk,vanille en kaneel tot het een geheel vormt zonder klonters.(De banaan geeft zelf wel wat klontjes welteverstaan, wat geen kwaad kan) Je zal dan een soort van pannekoekenbeslag hebben, enkel iets dikker
  • Neem een lepel en maak kleine rondjes in een goed verhitte koekenpan met boter of olie.
  • Bak de pannekoeken op een medium vuur en draai ze voorzichtig om, bak de andere kant ook bruin en eet ze op met blauwe bessen en/of amandelschaafsel.
receptje gevonden via simoneskitchen.nl

Reacties

Populaire posts